Scandalul din bar a izbucnit duminică seara. Proprietarii unor căruțe din comună și-au lăsat atelajele la voia întâmplării, în fața barului, iar doi polițiști din comună le-au cerut să le mute din drum. Oamenii au înțeles, mai puțin individul care a devenit rapid recalcitrant. Nu s-a mulțumit cu injuriile și amenințările, ci l-a și mușcat pe polițist de braț, prin uniformă. A fost imobilizat, reținut și a doua zi arestat de magistrați, relatează zch.ro.

Citeste si: Constantin are 29 de ani și de 12 ani trăiește o dramă! Afecțiunea care îl macină zi de zi! "Arăt ca un monstru! Am nevoie de ajutor"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului:V. R, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 257 alin. 1 şi 4 din Codul penal raportat la art. 193 alin 2 din Codul penal, cu aplicarea art. 41 alin.1 din Codul penal pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 04.02.2019 până la data de 05.03.2019, inclusiv. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă a inculpatului.

Citeste si: Un bebeluș a fost găsit mort pe o stradă din Hunedoara! Copilașul era aruncat lângă coșul de gunoi, în zăpadă

Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru procuror. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 04.02.2019, ora 15:36, în prezenţa inculpatului, asistat de apărător ales, şi în absenţa procurorului”, a decis instanța de judecată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si