O mamă din Satu Mare a reușit să șocheze opinia publică după ce într-un grup din Satu Mare a apărut o postare prin care ea spunea că vrea să își vândă efectiv propriul copil încă nenăscut.

Citeste si: O femeie a ținut timp de 20 de ani în pod o comoară. Cadoul primit de la mătușa ei valorează o avere

Nu a vrut să o facă gratis, ci contra sumei de 10.000

de euro. A primit și o ofertă în acest sens și probabil ar fi acceptat-o dacă nu se afla de intenția ei. Imediat pe fir au intrat cei de la Protecția Copilului, dar și presa, iar lucrurile s-au schimbat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Reporterii de la Știrile Kanal D au mers acasă la femeie cu pricina și au stat de vorbă cu ea pentru a afla ce a gândit în momentul în care a luat această decizie radicală.

Mama și-a schimbat declarațiile

Speriată la vederea televiziunii, mama și-a schimbat declarația, dar tot a susținut că și-ar da copilul, dar spre adopție, nu spre vânzare.

Citeste si: Cadou de POLITICIAN! Claudiu Manda și Olguța Vasilescu și-au luat o casă boierească în centrul Craiovei! Conacul are sală de cinema, finisaje cu aur și cristale! Locuința a costat o AVERE!

"Eu nu aș da copilul ăsta nici pentru 10.000 de euro. Asta am scris. Eu am zis că aș da copilul doar în adopție. Oamenii cred ce cred.

Eu n-am știut ce fac în acele momente. Eu l-aș da, cu hârtie, prin adopție. Nu vreau să se creadă că am inimă de mamă care vinde copilul cu bani. Eu am trei copii și îl aștept pe al patrulea, un băiat. Copilul e sănătos. Eu nu am loc de muncă, am și datorii la bancă. E greu. Am doar alocațiile copiilor.", ne-a declarat femeia.

Ce spun autoritățile

Cei de la Protecția Copilului au luat deja primele măsuri și au oferit declarații în acest sens. "Noi ne-am autosesizat și am stat de vorbă cu mama copilului. Am realizat că această femeie are nevoie de consiliere și urmează să i-o acordăm, iar dacă se va impune vom recurge și la scoaterea copilului din sânul familiei", au spus autoritățile.

Citeste si: Constantin are 29 de ani și de 12 ani trăiește o dramă! Afecțiunea care îl macină zi de zi! "Arăt ca un monstru! Am nevoie de ajutor"

Mai multe detalii despre acest subiect vezi diseară în jurnalul Știrilor Kanal D de la ora 19:00


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si