Întâmplare șocantă în oraşul Breaza, unde femeie de 61 de ani a ajuns de urgenţă marți a dimineaţa la spital după ce a fost înjunghiată, iar suspectul este chiar tatăl ei, un bătrân de 89 de ani.

Citeste si: Trebuia să îi zică TATĂ, dar a preferat să îi fie amantă! O tânără de 21 de ani s-a îndrăgostit nebunește de propriul tată și chiar s-a căsători cu el! Detalii IREALE

Motivul agresiunii pare a fi dispariţia unei damigene cu 25 de litri de vin. Bătrânul susţine că s-a certat cu fiica lui, iar aceasta a fost prima care l-a atacat şi el ar fi ripostat. Din fericire, victima este rănită doar la umăr, iar viaţa sa nu a fost pusă în pericol.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bătrânul, fost maistru auto, trăieşte singur după ce soţia lui a fost internată într-un azil. Are doi copii, un băiat, medic, plecat din ţară, şi o fată, care locuieşte tot în Breaza. Femeia vine aproape zi de zi la părintele ei ca să îi aducă de mâncare şi să-l ajute la treburile casnice, povestesc apropiaţii.

Citeste si: O fetiță de 4 luni s-a stins pe holul medicului de familie, în timp ce aștepta pentru consultație

Fata nu este în stare gravă

Dimineaţa, pensionarul s-ar fi înfuriat teribil după ce a văzut că din pivniţă îi lipsesc 25 de litri cu vin. Şi-a acuzat fiica şi ginerele că l-ar fi luat şi de aici ar fi început totul.

Vecinii şi rudele povestesc însă că scandalurile se ţineau lanţ între bătrân, fiică şi ginerele sau

Suspectul a recunoscut că a folosit cuţitul, dar- susţine el- în legitimă apărare. Din fericire, rana femeii nu este gravă.

Citeste si: Detalii șocante despre bebelușul găsit într-un morman de zăpadă! A murit și l-a aruncat la gunoi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si