„Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor de către poliţişti, la delegarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Diana Pintea, miercuri, 6 februarie, pentru Agerpres.

Cadavrul a fost găsit aproape dezbrăcat

Bătrânul locuia singur în apartament și nu mai fusese văzut de duminică de către vecini. Când rudele bărbatului au intrat în apartament au avut parte de imagini șocante: bătrânul era pe dușumea fără suflare, pe jumătate dezbrăcat, iar locuința era întoarsă pe dos.

Citeste si: Vasluiul, din nou pe harta rușinii! Sute de elevi din județ au fost depistați cu păduchi în ultimele zile

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Se pare însă că anchetatorii nu au găsit urme de intrare prin efracție în apartament și nici urme de sânge, scrie Gazeta de Bistrița. Cu toate acestea, toate indiciile găsite de anchetatori la fața locului conduc spre ideea unei crime. Niciun suspect nu a fost reţinut în acest caz, până la această oră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si