Companiile aeriene au ieftinit deja biletele, iar CFR Calatori ii invita pe tineri la o plimbare romantica pe calea ferata, la jumatate de pret.

Numai maine nu-i poimaine, asa ca, pe aeroport, am gasit deja pasageri ai curselor spre destinatii romantice din Europa.

Citeste si: Trei adolescenţi, cercetaţi de poliţiştii din Capitală după ce i-au furat unui coleg de clasă cheile de la apartament, din care au sustras apoi 47.000 de lei

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Radu si Alina se pregatesc sa urce in aeronava cu destinatia... Viena. Au platit 200 de euro pentru 2 zile. De azi, insa, reducerile pentru astfel de pachete sunt si mai mari. Bilete de avion pot fi chiar cu 50, chiar 60 la suta mai ieftine. Reprezentantii agentiilor de turism spun ca cele mai cautate orase pentru indragostiti sunt Roma, Venetia, Paris, Londra si Madrid.

"Pachetele pe care le-am facut includ zborurile pe ofertele speciale, cazarea cu mic-dejun si daca hotelul ales include si o masa festiva, este inclusa in pachet."

, transmit reprezentantii agentiilor de turism.

Citeste si: Tu știi cât de bune sunt dietele cu sucuri de pe net? Vezi ce spun specialiștii și ce recomandări fac în acest sens

Reduceri de pret sunt si la calatoriile pe calea ferata.

Compania CFR Calatori ofera reducere de 50 la suta cuplurilor, pe 14 februarie. Reducerea se aplica doar pentru rutele interne.

Vestea ii face pe tinerii din gara de nord sa zambesca si...cam atat!

Multi tineri se orienteaza si spre saloanele de infrumusetare.

Citeste si: Pericolul la care copilul tau este expus zilnic atunci cand sta pe internet! AI GRIJA MARE! Multi copii au patit-o deja!

Sheila si Victor au ales pentru 14 februarie sa-si ofere un astfel de rasfat la salon.

Cine nu a apucat sa-si faca rezervare pentru Valentine's Day, mai are o sansa de Dragobete, pe 24 februarie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si