Diana Roibu, cea care a devenit soția lui Dorin Cocoș după ce omul de afaceri a divorțat de Elena Udrea, a născut un copil. Fericitul eveniment s-a petrecut cu câteva luni în urmă în Dubai, acolo unde fosta stewarteză locuiește în prezent. După despărțirea de Cocoș, ea s-a căsătorit cu un om de afaceri iranian, deținător al unei platforme de tranzacționare la bursă. Amir și Diana și-au unit destinele la finalul anului 2017 iar cei doi sunt acum părinții unui băiețel.

Diana este născută în Republica Moldova.

Citeste si: Cum arată ACUM David Pușcaș, fiul înfiat de Luminița Anghel! A terminat scandalurile cu mama sa adoptivă

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un nou botez în showbiz! Alin Cocoş şi Monica Orlanda şi-au creştinat băieţelul

Citeste si: Primul soţ al Mihaelei Rădulescu, cu zâmbetul pe buze! Uite cum arată Bogdan la 51 de ani FOTO

Raluca Miu, actuala iubită a lui Cocoș, a născut în martie 2018

Întâmplarea face ca și actuala iubită a lui Dorin Cocoș să nască la începutul anului 2018.

Raluca Miu l-a făcut tătic pe Cocoș Senior la sfârșitul lunii martie, ei având tot un băiețel. În octombrie, Dorin Cocoș a fost condamnat la doi ani și patru luni de închisoare în dosarul ANRP, la care s-a adăugat o condamnare anterioară. În total, Cocoș va executa trei ani, o lună și 10 zile de închisoare.

Elena Udrea a devenit mămică în septembrie 2018

Elena Udrea a născut și ea o fetiță, în 2018, însă în septembrie. Nașterea a avut loc în Costa Rica, acolo unde fostul ministru a solicitat azil politic, iar tatăl este fostul manechin Adrian Alexandrov. În octombrie, Elena Udrea a fost arestată de autoritățile din Costa Rica pe baza unui mandat internațional, însă a fost eliberată înainte de Crăciun după ce Curtea Constituțională a declarat nelegală constituirea completurilor de 5 judecători.

Și Alin Cocoș a devenit tată în 2018

În fine, și Alin Cocoș, fiul lui Dorin Cocoș din prima căsătorie a devenit tătic în 2018. S-a întâmplat în septembrie, când iubita lui Cocoș Jr, Monica Orlanda, a născut un băiețel. Evenimentul a fost de bun augur pentru Alin, care ulterior a aflat că a fost achitat în dosarul ANRP, acolo unde tatăl lui a fost condamnat. Alin Cocoș și Monica Orlanda sunt împreună din 2017, după ce fiul afaceristului a încheiat relația pe care o avea cu Gina Pistol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si