Incidentul s-a petrecut la Dej, probabil în urmă cu ceva timp, dacă e să ne luăm după hainele agresorilor. Imaginile de o cruzime rară au fost distribuite masiv pe internet.

Citeste si: Detalii noi ies la iveala in cazul medicului fals de la Spitalul Judetean Ilfov. Raluca Birsan isi desfasura activitatea si la o clinica privata, nu doar la stat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei doi care au lovit cu bestialitate respectiva tânără sunt frați. Ei se numesc Dan și Petru Ionuț Szentghiorghi. Amândoi sunt luptători MMA și au un trecut dur.

Din informațiile deținute, Petru Ionuț se află în arest după ce a comis în trecut mai multe fapte penale.

Citeste si: O femeie este lovită fără milă de un bărbat. Imagini greu de privit

Una dintre ele a avut loc în 2016, atunci când aproape a ucis în bătaie doi fermieri. Ulterior, pe perioada procesului, el a mai comis și fapte de înșelăciune prin metoda accidentul.

Bărbatul a fost condamnat pentru tentativă de omor și înșelăciune. Petru Ionuț este cunoscut ca un sportiv cu performanțe în luptele marțiale mixte, el fiind campion mondial de Kempo.

Citeste si: Un MONSTRU a desfigurat în bătaie o tânără din Dej! A lovit-o cu pumnii și picioarele în față până a lăsat-o inconștientă pe asflat!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si