Tot Elena Udrea a mai sus pe marginea acestui subiect, că Laura Codruța Kovesi i-a plagiat modul de apărare și că discursul fostei șefe de la DNA este similar cu al celor care aveau dosar penal.

Citește și: Laura Codruţa Kovesi, citată ca suspect la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie

„Fără niciun resentiment, spun că începe să devină o vreme a normalităţii.

(...) Trebuie să recunosc că exact aşa m-am simţit aseară (plagiată de Kovesi, n.r), auzind modul în care se apără. Am identificat acelaşi tip de apărare. Doamna Kovesi, şi alţii au fost duşi la DNA li s-a pus cătuşele pe mâini, şi abia acolo au aflat despre ce fapte sunt acuzaţi.(...) Doamna Kovesi aţi distrus cariere, aţi distrus vieţi. Aţi intrat cu bocancii în vieţile oamenilor şi i-aţi scos din jocurile de putere pe care le făceau ca politicieni sau le-aţi distrus afacerile. Eu cred că este justiţie şi în cazul doamnei Kovesi. Dumneavoastră aţi pornit acest tip de justiţie pe care le acuzaţi ca fiind incorecte. Aseară a avut un discurs fix ca al penalilor.(...) Aş putea spune 'Bun venit în clubul penalilor!' doamnei Kovesi”, a declarat Elena Udrea, la Antena3.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Comisia Europeană, reacţie în privinţa anchetării lui Kovesi

Udrea spune că Laura Codruța Kovesi primea adesea genți, bijuterii, de la politicieni sau oameni de afaceri, chiar și de la ea.

„Fix acum 4 ani, pe 30 ianuarie, am depus un denunţ oficial împotriva lui Kovesi la DNA, pentru că nu aveam unde în altă parte, chiar la Kovesi în curte în care am descris nu doar faptele de abuzuri pe care le făcea, dar şi pe cele de corupţie. Ea spunea că nu se întâlneşte cu politicieni.(...) S-a dovedit nu numai că se întâlnea cu politicieni, ci primea cadouri de la politicieni şi de la afacerişti. Pe care ulterior îi acuză de fapte de corupţie fix când era în relaţii cu ei.(...) Am descris în denunţul care a fost închis de doamna procuror Moraru în 3 zile. Am făcut referire la cadourile pe care ştiu că le primea.(...) A primit cadouri de la mine, de la familia mea, cadouri pe care eu le-am cumpărat”, a declarat Elena Udrea.

Citește și: Klaus Iohannis intervine în cazul Kovesi. Cerere de ultimă oră

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

 Fostul ministru Elena Udrea, eliberată din detenţie după o decizie a ICCJ privind constituirea completurilor de 5 judecători care au condamnat-o, se află în Costa Rica.

Laura Codruţa Kovesi a anunţat miercuri seară că a fost citată vineri la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie, susţinând că are calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si