La sfârșitul anului 2005, cântăreața de muzică pop, r&b și soul devenea membră a grupului New Star Music. Împreună cu membrii acesteia a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision Junior 2006, cu piesa „Povestea mea”/ „My story” ocupând locul șase. Acum, la mai bine de 13 ani de atunci, Dya revine pe scena de la Eurovision alaturi de Lucian Colareza.

DYA & Lucian Colareza s-au calificat în finala Eurovision România 2019 cu piesa „Without You (Sin ti)”, cu care speră să poate merge chiar și pe scena de la Tel Aviv.

Finala Selecţiei Naţionale va avea loc duminică, la Sala Polivalentă din Bucureşti şi va fi transmisă în direct şi în exclusivitate la TVR 1, TVR Moldova, TVRi, TVR HD şi online, pe TVR+, de la ora 20.30.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: De ce a atacat Israelul cu forțe terestre Libanul. Premierul Benjamin Netanyahu: ”Trăim momente de răscruce”- wowbiz.ro

"Ma întorc pe aceeasi scena dupa 13 ani, la Sala Polivalenta. In 2006 am reprezentat România la Eurovision Junior alături de trupa New Star Music. Ne-am clasat pe locul 6 atunci. Acum, revin la Eurovisionul mare, cu un magazin de vise, trăiri si emotii. Mulțumiri Atelier Glam, Primăria Iasi, Domeniile Averesti si multor prieteni pentru susținere si implicare. Pentru finala am pregatit altceva, schimbam ținutele, vor fi doi dansatori care vor pune în scenă povestea de iubire.

Vrem să oferim un moment frumos, plin de romantism si culoare. Ne dorim sa ajungem la sufletele tuturor si sa fiti alaturi de noi! Dya si Lucian Colareza! Intrăm cu nr 11 in concurs!", ne-a declarat Dya.

Citeste si: L-au găsit mort în celulă! Ce s-a întâmplat cu italianul care i-a dat foc şi a ucis-o pe Violeta Senchiu

DYA- Ioana Diana Prepeliţă – este licenţiată în Jurnalism şi ştiinţele comunicării şi absolventă a Colegiului Octavian Băncilă, secţia canto, muzică uşoară-jazz. DYA este obişnuită cu scena atât ca artist, cât şi ca prezentator. A fost coprezentator la emisiunea „Kids Land” (Antena 1 Iaşi) şi „Ţara lui Piticot” (TVR Iaşi), a prezentat Callatis Junior – Mangalia 2009, iar alături de Monica Ghiuţă şi Eugen Cristea a jucat în piesa de teatru „Zurgălaii cei năstruşnici". Pe radio şi TV am putut asculta single-uri precum “Down the earth”, „Stai”, “Snow Story”, “Don’t know” (top 3 Media Forest), “Perfect play”, „Dor” (Ha Ha Ha Production), „Magazin de vise” (Randi), „Mai stai un pic” (Blazon).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si