Problema se poate rezolva cu o suma mare de bani care trebuie platita cat mai repede cu putinta. Din peste 5 mii de victime identificate de politisti, anul trecut, una le-a venit de hac indivizilor.

Asa suna o convorbire telefonica pe care nimeni nu vrea s-o poarte vreodata. Indivizii construiesc un scenariu complicat, greu de demontat la o ora tarzie din nopate.

Acest barbat a fost informat ca politistii din Braila comunica direct cu reprezentantii ambasadei noastre din Germania. La mijloc era vorba de un accident comis de fiul celui care ar fi trebuit sa devina victima inselaciunii.

Citeste si: Copilul din Vaslui bătut cu bestialitate de mamă, are răni grave la nivelul capului! Ce s-a întâmplat cu femeia după ce iubitul a reclamat-o la poliție

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Individul care s-a dat drept politist a reusit sa-l manipuleze pe batran in asa fel incat a obtinut mai multe informatii chiar in timpul conversatiei.
Scenariul a fost dus mai departe. Barbatul urma sa intre in legatura directa cu un avocat din Germania.

In acest punct, batranul a pus capat saradei

Asta ar trebui sa faca toate persoanele care se trezesc intr-o situatie asemanatoare.

In acest caz, aplicatia de pe telefonul batranului care inregistreaza convorbirile i-a ajutat pe politisti. Acestia i-au identificat rapid pe indivizi.

Citeste si: Bătaia pe care a încasat-o Mircea Badea de la Teodor Emi face totuși și un bine! Licitatie caritabilă inițiată de motociclist

Din 17 mii de inselaciuni petrecute anul trecut, peste 5 mii sunt prin metoda "Accidentul"!

Indivizii aflati in libertate intra in contact cu victimele pentru a prelua sumele de bani cerute in numele unui avocat sau a persoanei ranite in presupusul accident. Politistii spun ca nu este indicat sa-i confruntati. Nu oferiti nimanui bani si apelati imediat numarul unic de urgenta!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si