Fata arsă în incendiul din Buzău ar fi fost ucisă de fostul iubit. Rezultatele necropsiei arată că Valentina a murit din cauza unui stop cardio-respirator, survenit în urma intoxicației cu fum.

Citeste si: Crimă macabră în Arad! Și-a înjunghiat soția în fața fiului lor de 10 ani. Ulterior, bărbatul s-a aruncat de la etajul 9

Se pare că Valentina ar fi fost bătută cu bestialitate până când a fost lăsată inconștientă, apoi fostul ei iubit ar fi chemat doi prieteni să îi aducă benzină, pentru a incendia apartamentul.

Asta înseamnă că fata nu era moartă atunci când a dat foc locuinței, ci a murit în incendiu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Afacerile Elenei Udrea sunt ruinate! Staţiunea Boghiş Băi intră în insolvenţă, iar statul i-a închis firma care a lucrat pământurile Ioanei Băsescu!

Mama tinerei era plecată la muncă în Italia. Femeia a primit vestea devastatoare chiar pe patul de spital, fiind recent operată.

Tânărul suspect de crimă a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile și se află în aceste momente în custodia Inspectoratului de Poliție Județeană Buzău.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si