Giani Kiriță, vedetă Exatlon, fost căpitan al lui Dinamo și campion cu Bursaspor (Turcia), a primit recent provocarea de a se bate într-un cadru organizat cu celălalt Chiriță din fotbalul românesc, Daniel, fost căpitan al Petrolului Ploiești. 

Provocarea a fost lansată chiar de Daniel Chiriţă, lupta urmând să se desfășoare la Constanța, în luna august, în cadrul Galei ”Oss Fighter 4”.

"Îl provoc pe Giani Kiriţă, care e ”câine”. Şi eu fac de vreo 3 ani, mă antrenez. Mulţumesc lui Florin Stănică, pe calea asta, el m-a convins şi am acceptat cu drag. Mă antrenez de vreo 3-4 ani la sală, mă antrenez cu Amansio (n.red.- Amansio Paraschiv), sunt cu Doroftei, ne antrenăm şi au zis: 'Băi, dar tu când te baţi? Te antrenezi, dar când te baţi?'. Eu nu ştiu dacă el se bate, dar am zis să fac o provocare, să mă vadă oamenii, să simt, pentru că e altceva când te antrenezi şi altceva când eşti în ring, în meci oficial, ai alte trăiri", a anunţat zilele trecute Daniel Chiriţă, potrivit digisport.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Petrolistul are și o variantă de rezervă, dacă Giani nu acceptă lupta.  "Dacă nu acceptă, m-am gândit la Mircea Badea. Provoc tot. Foarte serios. Vreau neapărat să ajung în ring, să mă bat. Vreau să simt senzaţia. Îi iau pe rând. M-ar bucura cu Giani, că şi el e fost fotbalist, e aproape de vârsta mea, e la kilograme puţin mai mult ca mine, dar eu cred că pot să-i fac faţă", a afirmat Chiriță.

Citeste si: Imagine superbă cu Giani Kiriță și fetița lui Vladimir Drăghia! Fotografia care i-a înduioșat pe toți de la Exatlon!

Giani Kiriță ar fi de acord cu lupta: Eu vreau să fac frumos, să vadă lumea un spectacol!”

Într-un dialog telefonic purtat prin intermediul prosport.ro, Kiriță și Chiriță au pus la punct detaliile confruntării: 

Kiriţă: "Aoleo!"
Chiriţă: "Salut, lupule, câine!"
Kiriţă: "Uşor, uşor că eu sunt câine! Uşor! Păi lupul a provocat câinele. În ce sens m-ai provocat?"
Chiriţă: "La o gală de kickbox. Se va ţine în august. O să vii acasă până atunci"
Kiriţă: "Da? Păi să vedem cum stăm, în ce condiţii... Eu sunt pentru. Cu Giani vor să se bată mulţi, dar e greu. E greu tare cu mine. În anumite condiţii, că nu stau aşa, să vină lumea să vadă că s-a bătut Giani. Noi o facem profesionist. Păi s-a luat de cel mai bun."
Chiriţă: "Ştiu că tu mergi la orice concurs în anumite condiţii"
Kiriţă: "Că aşa, mergem la colţ de stradă şi o dăm frumos. Eu nu prea am timp de antrenament."
Chiriţă: "Te aducem de acolo, de unde eşti, reziliem contractul, te aducem aici."
Kiriţă: "Ar fi premieră şi pentru mine"
Chiriţă: "Bravo! Asta e şi pentru mine."


Kiriţă: "Haideţi să punem puţin frână, să nu accelerăm. Eu vreau să fac frumos, să vadă lumea un spectacol. Îţi dau numărul meu de telefon, spune-i managerului tău sau cine se ocupă. Când vreodată dau eu înapoi? Niciodată", notează prosport.ro. 

 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si