Site-ul oficial al Agenției de Știri a Patriarhiei Române, basilica.ro, a publicat recent imagini de la ultima ședință de lucru a Sfântului Sinod, desfășurată la Reședința Patriarhală. Imaginile sunt spectaculoase, Patriarhul Daniel conducând o ședință în genul celor de guvern, înalții prelați din sală fiind foarte atenți la spusele conducătorului BOR.

Citeste si: Florin Piersic este supărat pentru că nu a fost invitat la Ateneu, la ceremonia de preluare a preşedinţiei UE: “S-au dus toți puțandrăii pe acolo”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Membrii Sfântului Sinod s-au întâlnit, joi 21 februarie 2019, la Reşedinţa Patriarhală, în prima ședință de lucru din acest an. ”Înainte de începerea lucrărilor toți cei prezenți au participat, împreună cu Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, la slujba de Te Deum oficiată de Preasfințitul Andrei, Episcopul Covasnei și Harghitei, la Paraclisul Sfântul Gheorghe de la Reședința Patriarhală”, a notat basilica.ro. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si