Fiecare nativ al zodiacului are calități și defecte, iar tu ar trebui cum să le poți valorifica.

Conform Unica, Berbecul este cel care răzbeşte oriunde și este un bun agent de vânzări. El e genul pe care dacă îl dai afară pe uşă, intră pe fereastră. Poţi să-l păstrezi şi ca bodyguard personal sau recuperator, în caz că ai clienţi datronici.

Ce fac zodiile într-o firmă. Cine conduce, de fapt, din umbră

Taurul în schimb e echivalentul prosperităţii pe plan material. Ia-ţi un Taur să se ocupe de finanţele firmei, contabilitate, buget. Mânuieşte banii cu îndemânare şi poate să-i înmulţească din piatră seacă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La orice ţine de comunicare, PR, marketing este bun nativul Gemeni. Se spune că ei ar fi în stare să vândă şi gheaţă eschimoşilor. Dă-i orice post pentru care ai nevoie de cineva bun de gură.

Rac: Pune-l responsabil cu arhiva documentelor, istoricul firmei, evidenţa clienţilor… n-o să uite pe niciunul. Se descurcă şi la finanţe, alături de Taur. Ţine-l mai degrabă în linia a doua, confuntat direct cu exteriorul tinde să se inhibe.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si