Sunt acuzatiile grave, facute de tatal fetitei care sufera de autism. Povesteste ca, la ora 8, isi lasase copila sa urce in taxiul stationat in sectorul 1 al Capitalei. Era insotita de doi specialisti de la un centru de ingrijire pentru autisti.

A asistat neputincios la scenele halucinanate in care Catinca a fost aruncata din masina, din simplul motiv ca... sufera de autism.

O scena scandaloasa a fost filmata si in masina unui alt taximetrist. De data aceasta, un cetatean strain, stabilit in Romania, a fost tinta unei tentative de inselaciune!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Ludovic Orban îi scrie premierului Dăncilă, cerându-i să dea un mandat de susţinere pentru Laura Codruţa Kovesi: Vă sfătuiesc să luaţi în mod autonom o decizie bună

Revoltat ca soferul i-a ascuns banii si nu-i mai da restul, tanarul filmeaza tot si nu cedeaza pana cand nu-l demasca pe cel care ascunsese bancnota de o suta de lei.

Tot mai multi turisti se plang de faptul ca sunt pacaliti de catre taximetristii din Capitala.

Aceasta femeie din Israel a sosit de curand in Bucuresti, insa, deja a ramas cu un gust amar.

60 de lei a platit de la Aeroportul Otopeni pana in Piata Romana, fara sa fi fost aglomerat, spune ea. Astfel de incident pot fi reclamate atat la firma de taximetrie responsabila, cat si la politie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si