S-a stins din viață unul dintre marii luptători anticomuniști. Emil Mihăilescu va fi înmormântat vineri, 1 martie, la ora 11:00. Trupul neînsuflețit este depus la capeșa Sfânta Vineri de pe Calea Griviței din Capitală.

Citeste si: Cutremur semnificativ în România, în prima zi din luna martie. Seismul s-a produs la doar 89 de kilometri

Pe pagina de socializare, Rareș Bogdan a scris că Emil Mihăilescu a fost ”un OM mare” pe care a reușit să îl aducă, de câteva ori, și în studioul emisiunii sale.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

”A murit Emil Mihailescu, fost detinut politic din lotul ,,Rugul Aprins”, unul dintre cei mai activi reprezentanti ai Asociatiei Fostilor Detinuti Politici Bucuresti. L-am avut invitat de cateva ori in emisiunile mele, un Om admirabil. O sa fie depus la capela Sf.Vineri de pe Grivitei. Slujba de inmormantare, vineri la ora 11.00! Bunul Dumnezeu sa il odihneasca in pace!”

Citeste si: Mama tinerei arse de vie de fostul iubit a postat un mesaj incredibil: "O zi, o oră, chiar şi un minut nu se mai întorc vreodată"

„Acești oameni au fost sau ar fi trebuit să fie repere ale unei generații, din păcate au fost ignorați și au trăit modest în neprețuire, dar ei și-au împlinit menirea de eroi, cinste lor! Dumnezeu îi va prețui jertfa! Ar trebui să facem aceasta, măcar post-mortem și noi românii!” ,a fost mesajul unui urmăritor al junalistului.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si