Se poate specula că el este cel mai bogat prezentator de televiziune. Cornelius Roşiianu a fost crainicul ştirilor de la Televiziunea Română înainte de 1989, iar în ultima perioadă se dedică politicii. În 2016 a candidat, din partea PSD, pentru un loc de senator, iar apoi a devenit consilier judeţean în Ilfov.( vezi ce avere are fostul prezentator TV Radu Coşarcă)

El este cel mai bogat prezentator de televiziune. Roşiianu are 5 terenuri, o vilă şi un apartament

Din ultima declaraţie de avere reiese că Roşiianu şi sotia sa, Cristina, actriţă la Teatrul Ţăndărică, deţin un teren la Voluntari, două la Sulina, unul la Snagov şi altul în judetul Dolj. Portofoliul imobiliar al familiei Roşiianu este completat de o vilă în Voluntari, cu o suprafaţă de 475 de metri pătraţi, şi un apartament în Bucuresti. Roşiianu are şi o colecţie de tablouri, două maşini, iar în conturi are aproximativ 30.000 de euro. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

El este cel mai bogat prezentator de televiziune. Roşiianu a încasat peste 12.500 de lei pe lună

Rubrica veniturilor arată că el este cel mai bogat prezentator de televiziune. Roşiianu a încasat 11.478 de lei ca consilier, 29.876 de lei de la Senat, 63.444 de lei ca pensie, 13.224 de lei  de la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor şi 32.180 de lei de la o uniune la care a aderat.

 Într-un an, Roşiianu a avut venituri totale de 150.202 lei, adică 12.516 lei pe lună!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si