După mai multe încercări de a se angaja, a fost plecat prin mai multe țări străine, s-a luptat cu o dependență de droguri, Andrei își găsise liniștea. Vara trecută se angajase la o firmă de transporturi. Inițial a lucrat la sediul din Cluj, apoi s-a mutat în Danemarca, după ce și-a renegociat contractul.

Avea planuri mari, voia să-și mute și soția și fiica în Danemarca. Însă, în ianuarie, un mesaj postat pe pagina sa de socializare avea să șocheze întreaga familie: "Odihnește-te în pace!".

Așa a aflat soția că Andrei a murit.

Citeste si: Povestea cumplită a unei tinere mame, descoperită moartă lângă bebelușul ei. Familia este împietrită de durere

Andrei a fost găsit decedat într-o cameră de hostel din Germania. După investigații poliția germană a declarat cazul drept moarte suspectă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Soția nu știe ce s-a întâmplat cu el.

„Era un băiat pozitiv. Era foarte grăbit la fire, lua repede inițiativa. Și ordonat. Pur și simplu, le făcea toate foarte repede. Nu uita telefonul, nu încurca actele.

Problema cu drogurile era în trecut, sigur era în trecut. Și țigările voia să le lase, pentru că erau scumpe în Esbjerg și zicea că mai bine ia ceva la fată, cu banii ăia. Și la serviciu era foarte responsabil. Chiar dacă se îmbăta, nu era o persoană care să caute vreun scandal, el asculta muzică, era cu gândurile lui”, a declarat soția lui Andrei pentru libertatea.ro.

Citeste si: Sandra Izbașa, legătura secretă cu Gică Craioveanu! Toate detaliile vor ieși la iveală în scurt timp

Familia așteaptă un răspuns din parte aautorităților din Germania cu privire la moartea lui Andrei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si