Pentru ca parintii pun mare pret pe anumite scoli, in unele dintre acestea, numarul cererilor il depaseste cu mult pe cel al locurilor.

La prima ora a diminetii, la secretariatele scolilor, parintii au stat incolonati ca pe vremea cand erau elevi. Primul criteriu al alegerii: reputatia scolii. Actul este obligatoriu pentru inscriere. Apoi, ar mai fi o problema. Cea a domiciliului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Anul acesta sunt disponibile aproximativ 200 de mii de locuri in clasele pregatitoare la nivel national. In functie de cereri, se poate ajunge insa si la varianta invatarii in 3 schimburi, daca sunt multe cereri pentru o anumita scoala, lucru nedorit insa de autoritati. Inscrierile se vor incheia pe data de 22 martie, dar cei care n-au apucat sa obtina un loc la scoala pe care si-o doreau mai au o sansa la inceputul lunii aprilie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si