Cei doi au încercat să introducă ilegal în România aproape 500 de pachete și deși ar fi trebuit să fie amendați cu 10.000 de lei, conform presei locale celor doi doar li s-a confiscat marfa.

Dan Lucian Oglinzanu, șeful Tarom Iași, ofițerul polițist de la Aerport și alți prieteni cumpăraseră din Republica Moldova 490 de pachete de țigări din duty free și mai mulți litri de whisky.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Contactat de jurnaliștii locali, șeful de la Tarom a spus că nu i s-a părut o cantitate mare. "Noi am luat cartuşe cu ţigări, nu am socotit pachetele şi nu ni s-a părut mult. Fiecare dintre noi am cumpărat ţigări pentru toată familia. Le-am lăsat acolo, am spus că sunt ale mele, şi gata. Am păstrat fie­care doar câte două pachete cu ţigări şi alcool şi am plecat. Nu este nimic spectaculos", a declarat şeful Tarom.

Atitudine a luat şi Sindicatul Poliţiştilor care acuză că se încearcă muşamalizarea cazului.

Deşi situaţia a fost raportată către Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră nu s-a întâmplat nimic. În comunicatul sindicatului se arată că ofiţerul beneficiază şi acum de protecţie aşa cum s-a întâmplat şi în alte cazuri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si