Gigi Becali se pregăteşte pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa lui. Iar de data aceasta nu vorbim despre un meci de fotbal spectaculos, o campanie umanitară sau lansarea unei candidaturi, ci de un moment marcant de familie.

Reporterii WOWbiz.ro au aflat primii că Teodora Becali, fata cea mare a celui mai generos milionar de pe plaiurile mioritice, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei Mihai, supranumit "Prinţişorul din Dobroeşti", un tânăr care provine dintr-o familie respectată şi înstărită, pe placul finanţatorului Stelei.

Frumoasa Teodora şi logodnicul ei, Mihai Theodor Mincu (28 ani). sunt împreună de ceva timp şi au fost surprinşi deseori, împreună, de paparazzi.

Fata cea mare a lui Gigi Becali se mărită la toamnă! Alesul ei provine dintr-o familie extrem de înstărită!

Ei bine, potrivit unor surse bine informate ale jurnaliştilor WOWbiz.ro, nunta fiicei omului de afaceri va avea loc chiar toamna viitoare, în luna octombrie şi se anunţă evenimentul anului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Se pare că organizarea a început deja, iar lista de invitaţi este...interminabilă. Din informaţiile noastre, în jur de 700 de persoane vor fi alături de fiica lui Becali şi de viitorul ei soţ la petrecerea fastuoasă care va succeda ceremonia religioasă.

Teodora Becali este o tânără inteligentă, independentă şi hotărâtă, la fel ca tatăl ei. Protagonista noastră a absolvit ASE-ul şi are potenţialul necesar să devină o femeie de afaceri de succes.

Mai mult decât atât, Teo este şi un model în materie de stil vestimentar, printre prietenele ei, moştenitoarea lui Gigi purtând mereu ţinute în tendinţe şi accesorii de lux.

Citeste si: Mariana de la Exatlon vrea sa-i scrie o scrisoare lui Becali. Uite ce isi doreste sa-i spuna. "Trimisul Domnului pe Pamant" EXCLUSIV

Fata cea mare a latifundiarului, dar şi surorile ei, Alexandra şi Cristina, sunt cele mai importante persoane din viaţa celebrului afacerist, acesta vorbind despre ele, în toate interviurile, cu o mândrie aparte în ochi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si