Emma s-a logodit în 2016, cu o lună înainte ca o veste cumplită să-i umbrească bucuria. Mama ei a fost diagnosticată cu cancer la plămâni, în fază terminală. Emma s-a apucat imediat să facă pregătirile pentru nuntă, sperând ca mama ei să poată fi alături de ea în ziua cea mai importantă.

Femeia bolnavă de cancer a murit, însă, înainte să-și vadă fiica mireasă. A reușit să transmită un mesaj care a fost scris pe talpa pantofilor pe care Emma urma să-i poarte în ziua nunții.

Citeste si: România, în pragul unei CRIZE IMOBILIARE! Ce spun specialiștii?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Am vrut să ai un cadou de la mine pentru nunta ta. Iar pantofii tăi de nuntă sunt darul meu. Sper să ai o zi magică de nuntă. Multă-multă dragoste și multe îmbrățișări de la mama", a scris femeia pe talpa pantofilor fiicei ei.

Când tânăra a primit pantofii, a izbucnit în plâns. Viitorul ei soț știa ce supriză îi pregătise mama ei, dar a decis să țină secretul.

"Am scos din cutie un pantof și am văzut o parte din mesaj și nu bănuiam de la cine este. Am început să plâng. Eram copleșită. Nu puteam să respir, nu puteam să vorbesc", a declarat Emma.

Cum a ajuns mesajul mamei pe talpa pantofilor viitoarei mirese

Femeia care deține magazinul de unde au fost cumpărați pantofii a explicat cum a ajuns mesajul mamei pe talpă.

Citeste si: O mai ții minte pe Războinica Naomi de la Exatlon? Mesajul superb transmis astăzi

"Era mama ei, care mi-a spus că are cancer şi nu va putea fi la nunta Emmei. Ea mi-a dat un email, de fapt, pentru a-mi spune că vrea să plătească ea pantofii. I-am spus că deja jumătate din sumă a fost plătită. Mi-a răspuns: pot să plătesc eu tot şi să-i trimiţi banii ei înapoi când îi vei da pantofii? Eram conştientă că este bolnavă în fază terminală. Cred că Emma spera ca ea să fie prezentă la nunta ei. Din mesajul pe care mi l-a dat, cred că mama voia să fie acolo, chiar dacă va muri", a spus, pentru presa britanică, Amanda Weise, proprietara magazinului online de pantofi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si