Din fericire, temperaturile din termometre urmează să crească semnificativ în următoarea perioadă. Potrivit specialiștilor ANM, vom avea temperaturi de până la 20 de grade Celsius.

Vremea în fiecare regiune a țării

Banat- Urmează un proces de încălzire, astfel încât, pe 17 și 18 martie, media temperaturilor maxime urmează să atingă 19 grade, iar până pe 24 martie aceasta se va încadra ecartului 15...17 grade și va fi ușor mai ridicată decât în mod normal pentru ultima decadă a lunii martie.

Crișana- Va urma un proces de încălzire, astfel încât, pe 18 martie, media temperaturilor maxime urmează să atingă 18 grade, iar până pe 24 martie aceasta se va încadra ecartului 14...16 grade, fiind ușor mai ridicată decât în mod normal în ultima decadă a lunii martie.

Transilvania- În intervalul 16 -18 martie, vremea se va încălzi astfel încât această medie va fi de 17...18 grade. Ulterior, deși în ușoară scădere, media temperaturilor maxime va avea mici variații în jurul a 14...15 grade, fiind ușor mai ridicată decât în mod normal în ultima decadă a lunii martie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,09%

Maramureș- În intervalul 16 -18 martie, vremea se va încălzi, astfel încât această medie va atinge 16...17 grade. Ulterior, deși în ușoară scădere, media temperaturilor maxime va avea mici variații în jurul a 13...15 grade, fiind ușor mai ridicată decât în mod normal în ultima decadă a lunii martie.

Moldova- Zilele următoare vremea se va încălzi astfel încât această medie va atinge 18...19 grade. Ulterior, deși în ușoară scădere, media temperaturilor maxime, de 12...14 grade, va fi ușor mai ridicată decât în mod normal în ultima decadă a lunii martie. Media temperaturilor minime va fi cuprinsă între -1 și 4 grade. Se vor semanala precipitații predominant sub formă de ploaie, cu probabilitate mai mare între 14-16 martie și în unele zile ale celei de-a doua săptămâni.

Dobrogea- Urmează un proces de încălzire ce va culmina pe 18 și 19 martie, când această medie va atinge 17 grade.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Muntenia- Urmează un proces de încălzire ce va dura până pe 18 martie, când această medie va crește spre 19 grade. Ulterior, deși în ușoară scădere, media temperaturilor maxime va avea mici variații în jurul a 14...16 grade, fiind ușor mai ridicată decât în mod normal în ultima decadă a lunii martie.

Oltenia- În intervalul 16 -18 martie, vremea se va încălzi, astfel încât această medie va crește spre 19 grade.

Ulterior, deși în ușoară scădere, media temperaturilor maxime va avea mici variații în jurul a 15...16 grade, fiind ușor mai ridicată decât în mod normal în ultima decadă a lunii martie.

La munte- Media temperaturilor maxime va fi apropiată de 0 grade, dar între 17 și 19 martie aceasta va crește spre 5...6 grade. Apoi, maximele termice vor scădea ușor, însă media lor se va menține destul de ridicată pentru această regiune, fiind de 3...5 grade.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si