Totul s-a petrecut ieri de dimineață chiar la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forțelor de Muncă din Botoșani.

Citeste si: Testul pe care 98% dintre români l-au picat! Poți completa spațiile libere cu litere pentru a forma un cuvânt care se citește LA FEL și invers? E mai dificil decât pare!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bărbatul s-a prăbușit din picioare în timp ce stătea la coadă să-și depună dosarul pentru ajutorul de șomaj. Ceilalți oameni care stăteau acolo au sunat de urgență la 112, dar medicii de pe ambulanța deplasată la fața locului nu au putut face prea multe pentru el.

Citeste si: Victor Ponta: "Ce facem după ce pică Dragnea? Doar împreună ieșim din groapa în care a dus România"

A fost transportat la Urgenţe cu ritm cardiac şi puls, fiind transferat pe secţia de reanimare. Din păcate, la câteva ore după internare, inima bărbatului a cedat din nou, acesta nemaiputând fi resuscitat, scrie monitorulbt.ro. Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei, care a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si