Nu mai e un secret că Canada mai are o Bianca Andreescu, tot româncă. Bianca a uimit lumea tenisului zilele trecute, după ce a cucerit, la doar 18 ani, turneul de la Indian Wells. Ea reprezintă, însă, Canada, pentru că este născută la Mississauga, deşi o parte a copilăriei şi-a petrecut-o în România.

Canada mai are o Bianca Andreescu, tot româncă. Ana Pădurariu s-a născut în Ontario

Un caz similar vine din gimnastică. Este vorba despre Ana Pădurariu, 16 ani, care a cucerit anul trecut medalia de argint la bârnă la Campionatele Mondiale de la Doha. Cu origini românești, ea s-a născut în Bracebridge (Ontario), iar acum locuiește în Whitby.( vezi ce spun bunicii din România ai Biancăi Andreescu despre nepoata lor)

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Canada mai are o Bianca Andreescu, tot româncă. Ana Pădurariu a strălucit şi la Cupa Mondială

În sport, Canada mai are o Bianca Andreescu, tot româncă. Anca Pădurariu este văzută drept una dintre gimnastele care vor marca perioada următoare a acestui sport. Weekend-ul trecut, la Cupa Mondială de la Stuttgart, ea s-a clasat pe poziția a doua în spatele multiplei campioane olimpice din SUA, Simone Biles. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si