Planul este acela de a forma o echipă în principal din tineri, pe care ar putea să-i vândă în anii următori. Deja a bifat două transferuri: Răzvan Oaidă și Claudiu Belu. Primul va fi eligibil pentru regula U21 în perioada 2019-2021, iar cel de-al doilea vine pentru postul de fundaș dreapta, unde deși există Romario Benzar, finanțatorul nu a fost mulțumit de felul în care a evoluat, a anunţat gsp.ro.

( citeşte despre divorţul din familia lui Becali)

Citeste si: Ce om cu suflet mare! Cum arată clinica de lux făcută din banii lui Gigi Becali! "Îmi e milă de oameni și multe din analize le plătesc eu"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nu sunt singurii fotbaliști pe care Gigi îi va aduce la vară. Următoarele ținte sunt 3 tineri. Doi români și un străin. Doi evoluează înLiga 1, unul în străinătate. Chiar după partida cu Viitorul, Becali a anunțat ce fotbalist mai vrea de la clubul lui Gică Hagi.

Pe fundașul stângaDe Nooijer, olandez care a ajuns la Viitorul în vara lui 2017 și care, după plecarea lui Cristi Ganea, a fost titular incontestabil! În momentul de față, pe postul de fundaș stânga, FCSB stă cel mai bine, măcar din perspectivă numerică: Morais, Momcilovici și Stan.

Latifundiarul îl vrea și peDarius Olaru, de la Gaz Metan. A încercat să-l antameze și în iarnă, dar nu s-a ajuns la niciun acord.

Ca și Oaidă, dincolo de valoarea pe care și-a demonstrat-o, Olaru deține un mare avantaj: e născut după 1 ianuarie 1998 și va respectă regula U21 și în următoarele două campionate. Deși abia a împlinit 21 de ani, are deja peste 80 de meciuri în prima divizie și poate evolua și pe două posturi, mijlocaș dreapta și mijlocaș central!

Fotbalistul din afara Ligii 1 e un român. Andrei Ivan este o țintă pentru Becali de acum 3 ani. N-a reușit să-l aducă nici când era la Craiova, nici când Krasnodar l-a împrumutat la Rapid Viena. E foarte puțin probabil ca austriecii să activeze clauza de cumpărare în vară, iar Becali a anunțat că e dispus chiar și la un efort de 1,5 milioane de euro pentru a-l aduce. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si