Tânăra în vârstă de 21 de ani a devenit extrem de geloasă pe propriul bebeluş, crezând că soţul ei nu îi mai oferă aceeaşi atenţie aşa că a recurs la un gest extrem.

Aceasta a profitat de momentul în care bărbatul a plecat din apartament pentru câteva minute, ca să ducă gunoiul, a luat un cuţit din bucătărie şi i-a tăiat gâtul bebeluşului.

Când s-a întors, bărbatul şi-a văzut soţia plină de sânge. Îngrozit, s-a repezit în dormitor pentru a verifica fetiţa şi a văzut-o nemişcată, într-o baltă de sânge, cu gâtul tăiat. În stare de şoc, omul a alertat imediat poliţia, în speranţa că cea mică ar mai putea fi salvată.

Citeste si: Imagini revoltătoare! Un bărbat, filmat în timp ce fura urna de donatii pentru un caz umanitar

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Când au ajuns la faţa locului însă, medicii nu au mai putut face decât să declare decesul.

„A ieşit câteva minute. Atunci a luat un cuţit de bucătărie şi a tăiat gâtul copilului” a declarat soacra femeii, Maria Momot.

Doamna Momot susține că nora ei era geloasă pentru copil, deoarece credea că soțul ei îi iubește copilul mai mult.

Citeste si: Scene ORIBILE într-o cafenea din Oradea! Angajații au dezbrăcat un bolnav psihic și l-au pus să umble printre produsele din magazie!

„Atât fiul meu cât şi eu am iubit copilul acela foarte mult. Am fost foarte atenţi şi i-au purtat grija mereu.

Ea era geloasă. Se gândea că bărbatul ei iubea mai mult copilul decât pe ea. De dimineaţa făcusem baie copilaşului şi acum e mort. Nu pot să cred că s-a întâmplat aşa ceva” a mai spus soacra criminalei.

Paramedicii au declarat că femeia nicii măcar nu înţelegea ce a făcut greşit. La faţa locului, în apartamentul lor din Rivne, Ucraina, îşi întreba soţul distrus de durere, în stare de şoc „De ce plângi?”
Poliția a spus că au descoperit cuţitul, arma crimei, în chiuveta din bucătărie.

„Copilul a murit în urma rănii extrem de grave provocate de cuţit în zona gâtului. Mama nu a putut explica care au fost motivele. Nu şi-a putut aminti nici ce făcuse până în acel moment” a declarat Anton Kruk, purtător de cuvânt, potrivit publika.md.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si