Jessica Gomes și Aaron Bairos sunt din Massachusetts, SUA se cunoșteau în 2007 prin intermediul unor prieteni și din acel moment au decis că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Au rămas împreună, însă la câțiva ani distanță, la nuntă, bunica le-a spus un secret. "Cred că ne completăm. Suntem în echilibru perfect", a spus Aaron, pentru presa locală.

"Din prima clipă mi-am dat seama că este diferit.

Era respectuos și mă făcea să râd tot timpul. Încă mă face să râd... Din prima zi, ne-am dat seama că eram făcuți unul pentru celălalt", a spus Jessica.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Cei doi și-au dat seama că între ei există o legătură extrem de puternică, iar bătrâna le-a întărit credințele în momentul în care le-a arătat câteva articole dintr-un ziar.

La vremea respecitvă, la maternitatea lor se născuseră doar doi copii, un băiat și o fată. După ce au studiat cu atenție pozele, și-au dat seama că într-o fotografie erau amândoi bebelușii, unul lângă celălalt.

" Părinții noștri au fost extrem de amuzați de situație. E clar că aici a fost mâna sorții", a mai spus Jessica.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si