Venirea pe lume a unui copil este un motiv de bucurie imens, iar parintii isi doresc tot ce este mai bun pentru el, inca din prima clipa. Asa ca botezul este primul eveniment important din viata unui copil si cu toate ca nu va tine minte nimic, va avea destule amintiri oferite de cei dragi, cum ar fi trusoul din ziua respectiva, costumatia, o multime de fotografii, o marturie si bineinteles, lumanarea de la botez.

Lumanarea este extrem de importanta si fara ea nu ar putea fi savarsit botezul. Lumina acesteia reprezinta puritatea sufletului bebelusului dupa ce a fost botezat si a devenit crestin. De lumanarea de botez sunt legate multe traditii. De exemplu, dupa botez, cand nasa inapoiaza mamei bebelusul, lumanarea trebuie stinsa de tocul usii sau de tavanul unei incaperi. Apoi, lumanarea trebuie pastrata cat mai mult timp, la loc ferit. De obicei se recomanda a se pastra timp de 7 ani.

Lumanarea de botez este impodobita in principal cu flori, dar si cu alte materiale si accesorii. Cele mai frumoase lumanari de botez sunt de obicei cele impodobite cu flori naturale, in culori care sa semnifice puritatea, gingasia si un nou inceput (in cazul botezului, faptul ca bebelusul a devenit crestin). In cazul in care sunteti in cautarea unei lumanari de botez, va recomandam sa apelati si la o florarie online.

Avantaje sunt multe. In primul rand, o sa puteti studia pe indelete toate tipurile de lumanari de botez. Iar daca nu va plac cele din oferta, puteti sa le folositi ca inspiratie si sa personalizati o lumanare pe placul vostru. Apoi, veti da comanda din confortul casei (sau poate cand asteptati la coada la magazin) si veti primi lumanarea acasa (sau puteti merge sa o ridicati personal).

Daca va intrebati care sunt cele mai utilizate flori pentru decorarea lumanarilor de botez, aflati ca sunt foarte populare florile albe, pentru ca semnifica puritatea, nevinovatia.

Puteti opta chiar si pentru o lumanare inscriptionata cu numele bebelusului si cu data botezului. Iar daca va ganditi la dimensiunea lumanarii, in ultima perioada sunt foarte cautate lumanarile de 30 cm, dar nici lumanarile de 50 cm nu sunt uitate. Avantajul acestora este ca sunt mai usor de transportat si de pastrat. In continuare o sa va prezentam doua modele de lumanari de botez, ce va pot servi drept inspiratie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Lumanarea de Botez cu Orhidee Si Hortensie este deosebit de frumoasa si cu siguranta va atrage multe complimente. Orhideele ciclam semnifica bucuria, inocenta si fericirea, de aceea sunt perfecte pentru a infrumuseta o lumanare de botez.

Daca va doriti o lumanare cu flori albastre, va recomandam sa optati pentru o Lumanare Botez Hortensie Blue Trandafiri Vuvuzela Gold. Arata spectaculos si cu siguranta o sa fie foarte apreciata aceasta lumanare.

Asadar, daca sunteti in cautarea unei lumanari de botez, va recomandam sa alegeti florile care va plac si sa incercati sa le alaturati flori care au o semnificatie speciala pentru botez.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si