Stabilit de decenii în Germania, Jean Maurer, fiul fostului lider comunist Ion Gheorghe Maurer, s-a întors recent în România, după ce a anunțat sincer că și a treia sa căsnicie s-a soldat cu un eșec, ultima soție părăsindu-l. Și totuși, Jean Maurer pare că și-a revenit, pentru că recent, de ziua lui, când a împlinit 69 de ani, bărbatul a postat un mesaj prin care anunță că iubește din nou. 

Citeste si: ANAF, intervenție în forță în războiul pentru averea lui Fane Spoitoru! Ce se întâmplă cu milioanele celui mai titrat interlop din România?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Andreea Berecleanu, înjurată ca la ușa cortului în aeroport! Au distrus-o! Ce s-a întâmplat acolo și cum a scăpat cu bine?

”Astazi am implinit 69 de ani!
Din tot sufletul multumesc prietenilor dragi pentru urari.
Astazi mi s-a spart un pahar cand serbam cu Eric aniversarea mea.
Este un semn ca ghinionul a fost anulat.


Dar nu numai un semn, ci o realitate.
Am intalnit un OM minunat care mi-a aratat drumul pierdut.
Cand am cazut m-a ajutat sa ma ridic, cu dragoste si cu un ras cristalin. Mi-a adus aminte ca bunatatea si generozitatea se daruiesc si nu sunt un troc cu viata. O aripa de inger m-a atins.  Va fi omul vietii mele viitoare, daca ma va accepta!
Un capitol s-a incheiat, un altul incepe.

Viata merge inainte alaturi de cei dragi care ma iubesc la randul lor si pe care nu ii voi dezamagi.
Sunt fericit!”, a notat entuziasmat Jean Maurer, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Nicușor Ceaușescu, băiatul cel mic al dictatorului.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si