Milojko Bozic şi Milijana Bogdanovic trăiesc o adevărată idilă, chiar dacă diferența de vârstă dintre ei e una uriașă. El are 74 de ani, iar ea 21. Cu toate astea, iubăreții se gândesc la căsătorie și își vor uni destinele pe 7 septembrie 2019.

Citeste si: Reacția cutremurătoare a lui Cătălin Botezatu la aflarea veștii că Zina Dumitrescu a murit! ”Nu pot să mai respir”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Sunt împreună de câteva luni și nimic pare să nu poată să îi despartă, nici măcar gurile rele care vorbesc urât de ei. "Nu văd nimic ciudat în relația noastră. Însă, de când a suferit intervenția chirurgicală trebuie să-l iau mai ușor. Însă, când vine vorba de relații intime, Milojko este exact ca un tânăr. Nu are nevoie de Viagra", a declarat.

Citeste si: Limba lui Dan a ajuns să arate în asemenea hal din cauza unui obicei pe care îl fac mulți români! Ai grijă să nu pățești la fel! Ferește-te de aceste lucruri

Bărbatul este dezamăgit că părinții fetei nu sunt de acord cu această relație, dar spune că asta nu îl va împiedica să o iubească pe Milijana. "M-au atras bunătatea și frumusețea sa. Totul este mai sexy cu ea. O cunosc de când era mică, dar niciodată nu m-am gândit că s-ar putea ajunge la așa ceva", a declarat el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si