Miercuri după amiază, în gara din Roman, a avut loc un incident de-a dreptul șocant. O femeie de 27 de ani a sărit din tren avându-l pe copilul ei de doi ani în brațe.

Tânăra ar fi fost la Bacău, la cerșit, împreună cu copilul. În timp ce se întorcea spre casă, aceasta a adormit și s-a trezit abia atunci când copilul a început să se miște.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Mama copiilor bătuți cu bestialitate de tată a vorbit! Mărturia femeii este șocantă: "A mai omorât un om, a făcut puşcărie"

De teamă să nu ajungă prea departe de casă, femeia a decis să sară din tren. Gestul său disperat i-a adus doar câteva zgârieturi, însă copilul de doi ani s-a ales cu fractură la craniu și a fost transferat la Clinica de Neurochirurgie din Iași.

„Pacientul, în vârstă de 2 ani, prezenta vărsături și era somnolent, diagnosticat cu fractură de bază occipitală prin cădere din tren, a fost transportat inițial la CPU al Spitalului Municipal Roman și apoi transferat de un echipaj cu medic la Spitalul Clinic de Neurochirurgie «Nicolae Oblu» din Iași”, a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Neamț, Luminița Rozoschi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si