Anda avea 21 de ani atunci când a fost ucisă. Pe strada 1 decembrie din Darabani, doi interlopi se întreceau cu mașinile pentru un pariu de 1.000 de euro.

Emil Bujor și Florin Stănescu, doi interlopi din Darabani, au vrut să-și testeze mașinile într-o cursă ilegală. Unul dintre ei avea un Audi A5, celălalt un Audi A6. Fiind sub influența băuturilor alcoolice, cei doi nu s-au gândit la gravitatea faptelor lor.

Citeste si: Un bărbat din Pitești a apelat la o prostituată, însă s-a terminat rău pentru „client”. Cazul a ajuns în justiție

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din păcate, întrecerea celor doi s-a transformat într-o tragedie. La un moment dat, una dintre mașini care circula pe contrasens, a spulberat mașina condusă de Ana Dănăila. În urma impactului, fata a rămas încarcerată în mașină și, din cauza rănilor foarte grave, și-a pierdut viața.

Abia acum, la trei ani de la tragedie, cei doi vinovați și-au primit pedeapsa. Emil Bujor și Florin Stănescu au fost condamnați definitiv la câte 8 ani, 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare.

De asemenea, ei sunt obligați să plătească părinților Andei, dar și fratelui ei, rănit în același accident, daune morale de aproximativ 300.000 lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si