În cursul zilei de marți, Ionel Ganea, 45 de ani, a fost dus de urgență la spital după ce i s-a făcut rău în sala de judecată, potrivit bunaziuafagaras.ro.

În jurul prânzului, în timp ce era în sala de judecată, implicat fiind într-un proces, Ionel Ganea ar fi leșinat. Cadrele medicale spun că este posibil să fi făcut o criză de epilepsie, în timp ce martorii susțin că fostul sportiv ar fi fost în tare de ebrietate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Și-a lăsat Lamborghiniul pe o străduța și i-a blocat pe toți! Cum au reacționat oamenii când au văzut cine se suie la volanul bolidului inscripționat cu 2 milioane de cristale!

„Este vorba de fostul fotbalist Ionel Ganea. I s-a făcut rău în sala de judecată. Colegii noștri au făcut loc să intre ambulanța, el a fost preluat și dus la spital.

Din câte am înțeles, își revenise când a ajuns ambulanța, dar l-a luat pentru investigații amănunțite”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Brașov, Ionuț Zaharia, pentru sursa citată.

David Levente, managerul Ambulanței Brașov, a declarat că doctorii nu ar fi constatat că Ganea a consumat alcool și că ar putea să fi avut o criză de epilepsie.

„E vorba de o persoană de sex masculin, cu stare de agitație, posibil criză de epilepsie, cu marcă traumatică pe limbă și buze.

Pacientul a fost transportat la Spitalul Făgăraș, asistenta spune că nu a simțit să fi avut halenă alcoolică. El nu a declarat nimic, iar ea nu a simțit nimic”, a declarat David Levente.

Costel Câmpeanu, fostul coleg al lui Ionel Ganea, spunea la un moment dat: „Eu am auzit că în copilărie avea epilepsie şi făcea spume la gură. Poate d-asta are şi aceste ieşiri nervoase”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si