Politistii au fost atacati cu pietre si amenintati cu moartea de niste indivizi pusi pe scandal.

Citeste si: România se confruntă cu o criză a incubatoarelor vitale pentru supraviețuirea bebelușilor născuți înainte de termen!

Oamenii legii au reusit sa ii indeparteze pe agresori numai dupa ce au folosit sprayuri lacrimogene. Culmea, dupa ce au iesit de la audieri, indivizii au provocat un accident rutier si au inceput sa se ia din nou la bataie.

Politistul din imagini foloseste spray-ul lacrimogen ca sa alunge multimea furioasa. Atat barbatii cat si mamele cu copii minori fug, jignindu-i pe politisti, apoi riposteaza spre ei aruncand cu pietre.

Citeste si: Consumul de bere creste in tara noastra! Afla cati litri consuma un roman anual!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totul a pornit de la un accident rutier, care urma sa fie rezolvat pe cale amiabila. In schimb, rudele unuia dintre soferi au facut un scandal monstru si si-au varsat furia pe politistii si jandarmii care au fost solicitati la caz. 

Instigatorii au fost retinuti si dusi la audieri.

Dupa ce li s-a intocmit dosar penal pentru ultraj si tulburarea linistii publice, indivizii au comis-o din nou.

La nici 200 de metri distanta de sediul politiei, au intrat cu masina intr-un stalp de iluminat public, asadar au fost dusi din nou la audieri.

Citeste si: Horoscop Minerva pentru a doua jumătate a lunii APRILIE 2019. Schimbări radicale pentru cinci zodii. Urmează zile victorioase

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si