Mâncare de post, după rețete de altădată. Kera Calița își spune TOT
Mancarea de post poate avea un gust desavarsit daca stim cum sa o preparam.
Iata secretele unor retete delicioase desprinse din cartile de bucate boieresti. Bine ati venit in bucataria unde se prepara mancaruri cu dichis, dupa retete de altadata! Jupaneasa Kera Calita, ne va dezvalui taina mancarurilor de post cu gust.
Un gust divin oferit atat de ingrediente dar si de faptul ca totul se prepara in oale din argint .Asa ca bucatarul sef Lucian Cernaef se apuca de treaba si ne explica cum se pregatesc aceste bucate de post dupa retete vechi de peste 100 de ani.Primul
Ceapa si ciupercile se taie julien, apoi, impreuna cu orezul se calesc in ulei de masline la foc domol .Timp in care bucatarul pregateste rosiile. Odata curatate, acestea sunt umplute cu compozitia de orez si ciuperci apoi se baga la cuptor cateva minute.
Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Mergem mai departe si aflam de la maestrul bucatar Cernaef si secretul chiftelelor din fasole care sunt atat de delicioase incat daca nu ai stii ca sunt de post ai jura ca sunt parjoale moldovenesti.
Vezi continuarea în materialul video.