În timp ce, unii părinţi se arată revoltaţi de invenţia destinată copiilor, reprezentanţii Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorului trag un semnal de alarmă asupra jucăriei periculoase.

Asa arata cel mai nou model de papusa pentru fetite. Papusa este insarcinata si ascunde in burtica... fatul.
Jucaria se adreseaza copiilor de peste 3 ani si vine cu propria poveste, conform descrierii producatorului, postata pe site.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Intregul concept nu este privit cu ochi buni de multi dintre parinti. Acestia sustin ca papusa insarcinata nu este deloc potrivita pentru un copil mic. Am cautat si noi aceasta papusa in magazine si...am gasit-o. Suprinzator este insa ca in ciuda controverselor iscate, jucaria are un adevarat succes.

Am cautat si noi aceasta papusa in magazine si...am gasit-o. Suprinzator este insa ca in ciuda controverselor iscate, jucaria are un adevarat succes.
Parintii nu sunt singuri care gasesc stranie aceasta jucarie. .Reprezentantii Asociatiei pentru Protectia Consumatorului au facut o sesizare catre inspectorii ANPC.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si