Si, cum timpul liber este foarte pretios, nu vor sa si-l petreaca departe de copiii lor, asa ca ii iau cu ele sa faca miscare impreuna. Un antrenor din Capitala a creat un program special pentru astfel de situatii.

Citeste si: Nu rata jurnalul Știrilor Kanal D de la ora 19:00! Afli, direct de la Paris, totul despre incendiul de la Catedrala Notre Dame!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Asa incepe un curs de aerobic pentru mamici si copii. Dupa o saptamana plina la locul de munca, doamnele din aceste imagini simt nevoia sa se revigoreze, dar in acelasi timp sa petreaca si timp cu micutii lor.Asa ca antrenorul, Andrei Zaharescu, le-a pregatit un program special.

Citeste si: Accident cumplit, și-a dat ultima suflare sub ochii martorilor. Polițiștii i-au văzut contul de Facebook și au încremenit!

Mamicile sunt foarte incantate ca pot face exercitii alaturi de copii lor, mai ales ca sunt femei active si stau mai mult pe la serviciu decat acasa.

Si copiii se bucura de cursul special de aerobic.

Un abonament cu opt sedinte de aerobic pentru mamici si copii costa 110 lei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si