ACTUALIZARE. Din informațiile reporterilor Kanal D, fata a ajuns la Spitalul Universitar joi dimineață, în jurul orei 4. Era conștientă, dar starea ei s-a degradat rapid. A fost intubată și ventilată, iar, în cele din urmă, medicii au decis să o trimită la Institutul „Matei Balș”, după confirmarea diagnosticului.

Tot personalul medical care a intrat în contact cu eleva a luat tratament profilactic și s-a făcut și dezinfecția necesară.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În această dimineață, DSP București a primit o informare cu privire a unui caz de meningită meningococică fulminantă la Liceul „Gheorghe Lazăr”.  Imediat, medici din cadrul compartimentului de epidemiologie s-au deplasat la liceu și au început ancheta epidemiologică. 

Citeste si: VIDEO| Tragedie fără margini într-o familie din Ploiești. Un bebeluș de șase luni a murit. Mama îndoliată spune că „Putea fi salvat!”

Au fost luate si primele măsuri, mai exact s-a administrat tratament profilactic contactilor și s-au recoltat probe pentru exudate faringiene. Urmează ca mâine sa fie realizată dezinfecția în tot liceul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si