Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), un accident rutier s-a produs, sâmbătă, pe raza localităţii Căpuşu Mare.

Un microbuz plin cu persoane s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar autorităţile au declanşat Planul Roşu de Intervenţie.

La locul evenimentului, salvatorii intervin cu 2 autospeciale complexă de descarcarare, 2 ambulante SMURD cu medici, o autospeciala pentru transport victime multiple şi 1 echipaj de prim ajutor SMURD.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: O fetiţă şi un băieţel din Brăneşti, filmaţi în ipostaze înfiorătoare

În sprijinul fortelor din teren, au fost trimise şi 4 echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanta Judeţean Cluj.

”În urma accidentului au rezultat 11 victime, din care 2 inconştiente”, a transmis IGSU, care a precizat că a fost trimis în zonă un elicopter SMURD.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Cluj au precizat că accidentul s-a produs pe DN 1.

”Conform primelor date, un bărbat, de 51 de ani, în timp ce conducea un microbuz pe DN1 E60, din directia Cluj spre Oradea, ar fi adormit la volan”, a transmis Poliţia Cluj.

Autorităţile au precizat, ulterior, că patru dintre răniţi sunt minori, dintre care unul, în vârstă de 17 ani, în stare gravă. Elicopterul SMURD a aterizat la faţa locului şi va prelua rănitul în stare gravă. 

Între timp, poliţiştii au stabilit că era vorba despre o cursă ocazională, cu elevi din judeţul Bacău. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si