Razboinicii au venit foarte motivati la acest meci, fiind determinati sa nu mai piarda inca un concurent. Gabriel Nedelcu si Nicoleta Lunca au fost jucatorii serii, dobândind o victorie pentru fiecare disputa pe trasee, aducand impreuna 9 din cele 10 puncte ale victoriei. Meciul s-a incheiat cu 10 la 7, Faimosii fiind nevoiti sa decida care va fi coechipiera care o va infrunta pe Andreea Arsine, jucatoarea cu cel mai mic procentaj.

Citeste si: Andreea Zaragiu, ieșire nervoasă după ce a fost propusă la duel: „Mi se pare nedrept...”

Ion Surdu a avut o iesire nervoasa la final, acuzand fetele de o evolutie slaba.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Se pare ca o sa plece o fata acasa, imi pare rau, de-aia m-am enervat, cu toate ca meritau sa ramana aici. Dar asta e jocul, sita cerne, asta inseamna <Exatlon>. Cel mai bun o sa ramana aici”, a declarat Ion Surdu la finalul jocului de protectie.

Andreea Zaragiu a fost propusa pentru duel, impotriva Andreei Arsine, de catre Ion Surdu, jucatorul cu cel mai mare procentaj, decizie care a generat controverse in tabara Faimosilor, pentru ca unele dintre fete nu au fost de acord cu nominalizarea pe baza de clasament facut de echipa, ci

si-ar fi dorit final sportiv pentru a decide cine merge la duel. In final au decis cu totii sa intre Andreea Zaragiu.

“Am spus la inceput ca ma simt ca si cum mi s-a pus pistolul la tampla, pentru ca ma gandeam ca vom face cum am stabilit initial”, a declarat Andreea Zaragiu inaintea duelului cu Andreea Arsine.

Duelul a fost castigat de Andreea Arsine cu scorul de 1 la 0, astfel aventura din Republica Dominicana a luat sfarsit pentru Andreea Zaragiu.

“Nu ma costa nimic sa zambesc si cred ca acea stare de bine le-o ofer si celor din jurul meu. Nu am simtit acest duel ca si cum as avea o adversara langa mine, am simtit ca sunt alaturi de Andreea Arsine ca la un antrenament de-al nostru. Nu am putut sa fiu altfel decat cu zambetul pe buze. Ma bucur ca s-a intamplat acum si nu mai devreme, pentru ca am trait o multime de momente placute alaturi de aceasta echipa frumoasa”, au fost cuvintele de despartire ale Andreei Zaragiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si