Duminică, un nou-născut a fost aruncat în toaleta din curte de mama lui. Femeia, în vârstă de 33 de ani, și-a aruncat propriul copil în WC.

Din fericire, copilul a fost salvat și dus la Spitalul de Pediatrie din Galați, fiind internat în stare gravă la Terapie Intensivă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Mama si fiul disparuti la picnic au fost gasiti

„A fost un apel la 112. Ieri, un bărbat a anunţat că a auzit scâncete de copil dintr-un wc din spatele locuinţei. La faţa locului s-au dus poliţiştii, un echipaj de pompieri şi o echipa SMURD. Copilul a fost resuscitat la faţa locului, apoi a fost dus la spital. Mama are 33 de ani, se pare că ea l-a aruncat în latrină. S-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală a nou născutului de către mamă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin pentru mediafax.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si