Gigi Becali și mai mulți membri ai familiei sale au primit NUP din partea procurorilor în dosarul AVICOLA Iași. Plângerea penală a fost făcută de reprezentantul sindicatului în 2012 iar în acesta afaceristul era acuzat că a devalizat compania.

Citeste si: Dinamo a donat tablă de un milion de euro pentru Catedrala Neamului! Cum s-a ajuns la această situaţie incredibilă!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Printre acuzațiile aduse familie Becali se număra gestionarea frauduloasă a veniturilor companiei, neplata unor impozite aferente salariilor, tercerea unor automobile din proprietatea societății în cea peronală la valoare mică precum și împrumuturi acordate de finanțatorul FCSB către AVICOLA cu dobânzi foarte mari.

Sindicatul cere instanței să retrimită dosarul procurorilor

Pe 5 februarie, Paul Pătraș – șeful Sindicatului Independent Încrederea a depus la Tribunalul Iași o plângere împotriva soluțiilor de neurmărire/netrimitere în judecată împotriva mai multor persoane din conducerea societății printre care și Becali, nepoții acestuia și alte persoane din anturajul său. Procesul a început în luna martie și până acum s-a amânat de două ori.

Următorul termen este fixat pe data de 8 mai 2019.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si