Astazi, 26 aprilie, in Vinerea Mare, Teo Trandafir si Bursucu isi rasfata publicul cu invitati unul si unul, intr-o editie speciala a emisiunii “Teo Show”, incepand cu ora 15:00.

In exclusivitate, Nicu Paleru vine in platoul de televiziune insotit de sotia si fiica sa. Detalii despre casnicia trainica a artistului, care dureaza de mai bine de 11 ani, vor fi dezvaluite chiar de catre cei doi soti. Tot in editia de maine “Teo show”, telespectatorii vor putea urmari si povestea de dragoste a unui celebru cantaret de muzica populara.

Valentin Sanfira si Codruta Filip s-au cunoscut la “Teo Show”, in urma cu ceva vreme, iar acum, invitati in emisiune, cei doi vor dezvalui care sunt planurile de nunta si cum va decurge importantul eveniment din viata lor.

Sambata, 27 aprilie, la “Bravo, ai stil!”, show difuzat incepand cu ora 23:00, la Kanal D, concurentele emisiunii vor fi puse in fata unei teme inedite, in concordanta cu Sarbatoarea Pastelui. In Noaptea de Inviere, telespectatorilor li s-a pregatit o seara magica, cu momente impresionante si provocari stilistice pe masura.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Suntem la Gala <Bravo, ai stil!> intr-o noapte sfanta si sunt tare bucuroasa pentru ca avem ocazia sa intampinam impreuna cea mai veche sarbatoare a crestinatatii, Invierea Domnului”, spune Ilinca Vandici, la debutul emisiunii de sambata seara.

Duminica, in prima zi de Paste, la “Asta-i Romania”, emisiune difuzata incepand cu ora 17:30, telespectatorii pot urmari un reportaj emotionant despre frumusetile Romaniei, despre locurile de care strainii s-au indragostit iremediabil.

Maramuresul este fara dar si poate una dintre destinatiile care trebuie vizitate cel putin o data in viata, traditiile si obiceiurile Pascale fiind de o frumusete ireala. In cadrul emisiunii, cei din fata micilor ecrane vor pasi in lumea morosenilor si vor afla cum dainuiesc traditiile locului.

Luni, 29 aprilie, in cea de-a doua zi de Pasti, Mario Fresh si Alexia Eram vin la “Teo Show” sa impartaseasca momente importante din viata lor, intr-o atmosfera de sarbatoare. Cristina Mihaela ne spune care sunt cele mai in trend tinute de picnic, iar membrii trupei Mandinga au parte de un duel inedit al traditiilor.

In cadrul programelor informative de la ora 12:00 si 19:00, reporterii “Stirile Kanal D” se vor afla in mijlocul oamenilor si vor prezenta tradiile si obieciurile de Paste, toate materialele fiind realizate sub titulatura “Oamenii aduc lumina!”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si