Moartea lui Răzvan Ciobanu a șocat lumea showbiz-ului și, mai ales, pe colegii lui de la Kanal D. Raluca Bădulescu este și ea extrem de afectată de cele întâmplate și a spus că îl văzuse în urmă cu doar câteva luni și nu se aștepta la tragedia ce avea să se întâmple. 

„Sunt socata de ce s-a întâmplat. Nu îmi vine sa cred, este incredibil de trist ce se petrece.

Îmi amintesc ca l-am văzut în urma cu câteva luni și era surazator. Nu as fi crezut niciodată ca va fi pentru ultima oara”, a declarat Raluca Bădulescu, în exclusivitate pentru WOWbiz. 

Jurata emisiunii „Bravo, ai stil” a mai transmis condoleante familiei lui Răzvan Ciobanu. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ultimele cuvinte ale lui Răzvan Ciobanu către fanii lui, înainte de a muri

În ultima lui postare de pe pagina de Instagram, Răzvan Ciobanu zâmbea și chiar și anunțat fanii că este pus pe distracție.

 

„Hai ca in ritmul asta ajung și la  #hanuldrumetului   #😇  am început la  #loft  la  #shade  îmi trag sufletul și "om" mai vedea…”, a scris el în descrierea imaginii. 

Tot în aceeași seară Răzvan Ciobanu a publicat și imagini din clubul în care se distra în compania unei tinere. Nimic nu prevestea tragedia care avea să se întâmple în doar câteva zile. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si