Moartea neașteptată a lui Răzvan Ciobanu a îndurerat toată lumea showbiz-ului din România! Poate tocmai de aceea, oamenii care l-au cunoscut și l-au respectat au ținut să spună câteva cuvinte despre el, ca persoană.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”E o zi nefericită pentru lumea modei și în general pentru toți cei care îi erau cunoscuți. Răzvan era unul dintre oamenii foarte calzi, foarte buni. Băiatul teribil al modei, pentru că era original, era extravagant, dar un prieten de nădejde. Am lucrat ani de zile împreună”, a  declarat Adina Buzatu.

 

Adina Buzatu a vorbit despre primele întâlniri cu Răzvan Ciobanu! ”Ne știam de mici”

În premieră pentru reporterii WOWbiz.ro, stilista a menționat că îl cunoștea pe regretatul creator de modă de când erau tineri, pentru că mama sa i-a fost dirigintă.

Adina Buzatu a vorbit despre primele întâlniri cu Răzvan Ciobanu cu lacrimi în ochi! ”Ne știam de mici, dar a urmat o perioadă în care nu ne-am văzut deloc.

Ne-am întâlnit în lumea modei! Nu a fost dragoste la prima vedere, cred  că nu ne plăceam foarte tare, dar ne-am apropiat în timp. Încet, încet, am devenit prieteni foarte buni și ne-am ajutat. Este o pierdere imensă pentru mine, fiindcă era un om minunat”, a conchis stilista.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si