Cu câteva minute înainte ca siciriul lui Răzvan Ciobanu să ajungă la groapă, la Cimitirul Progresul și-a făcut apariția o pisică. A fost o apariție bizară, mai ales că animalul părea a fi unul de rasă, nu ”cules de pe stradă”.

Felina a încercat discret să ajungă la mormântul designerului, părând a avea un traseu foarte clar definit. Planul nu a fost însă dus la capăt de o enoriașă din zonă care a alungat-o.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pisica reprezintă, în tradiția celtică, un gardian al lumii de dincolo sau al Infernului. Ele păstrează secretele acestei lumi. Pisicile negre sunt considerate însă a fi aducătoare de necaz, ghinion.

Citeste si: Ce a cerut Iulia Albu la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu: „Vă iartă...”

Citeste si: Proprietarul maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu, audiat de anchetatori: ”Nu ştiam că pleacă la Bucureşti, nu l-aş fi lăsat”

Citeste si: Dezvăluiri tulburătoare! E cutremurător ce se întâmplă acum, acasă la Răzvan Ciobanu

 

Nu trebuie uitat faptul că Răzvan Ciobanu a fost un mare iubitor de pisici. Acesta avea o adevărată ”colecție” de pisici de rasă și chiar se ocupa cu comercializarea acestora.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si