Răzvan Ciobanu a fost somat de Fisc, la un moment dat, să îşi plătească datoriile. Pe 3 februarie 2018, ANAF a publicat un anunţ colectiv în care se regăseşte şi numele designerului decedat. “În temeiul art. 47 alin. (4) si (5) din Legea nr.207/2015 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru următorii contribuabili”, se arată în somaţie.

Presa a relatat, de-a lungul anilor, despre problemele financiare ale lui Ciobanu.( vezi ce droguri avea în organism Răzvan Ciobanu în momentul accidentului)

Răzvan Ciobanu a fost somat de Fisc să îşi plătească datoriile: "Obișnuia să împrumute și să nu mai returneze" 

Se pare că, pe lângă restanţele la stat, el a avut datorii la furnizori, la parteneri de afaceri, la colegi designeri dar, se pare, și la cămătari. În 2011, aceștia i-ar fi incendiat pensiunea pe care designerul o deținea în localitatea Mălaia, Vâlcea. Apropiații susțin că Ciobanu avea datorii și în 2019, lucru confirmat și de cele 3 procese de executare silită pe care le-a pierdut în ultimii 2 ani, toate cu o firmă de recuperare creanțe.  ”Răzvan Ciobanu avea în continuare datorii, chiar dacă la un moment dat a ajuns să spună că a terminat cu ele.

Obișnuia să împrumute și să nu mai returneze, acesta era modul în care putea să-și satsifacă toate capriciile extravagante”, a declarat un prieten al lui Ciobanu pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Răzvan Ciobanu a fost somat de Fisc să îşi plătească datoriile. Firma i-a provocat pierderi de 300.000 de euro

Răzvan Ciobanu a fost somat de Fisc să îşi plătească datoriile. Fosta firmă a designerului a acumuluat, între 2005 şi 2008, pierderi şi datorii totale de aproximativ 300.000 de euro. Designerul a murit în a doua zi de Paște, într-un cumplit accident de mașină, răsturnându-se cu SUV-ul pe care îl avea. „A fost un accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B. Este o autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei. Un bărbat de 43 de ani, a condus un autoturism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, au anunțat reprezentanții Poliției Constanța.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si