Giani Kiriţă, "vulturul de noapte" care a cucerit toată România, atât ca fotbalist şi om de televiziune cât şi în calitate de concurent şi antrenor la show-ul fenomen Exatlon, şi-a cumpărat de curând un obiect de lux care cadrează perfect cu personalitatea lui.

Citeste si: Giani Kiriță, încolțit de foștii rivali de la Exatlon, chiar în emisiunea pe care o prezintă, ”Vulturii de noapte”

Giani Kiriţă şi-a cumpărat o maşină de lux! Autoturismul se potriveşte perfect cu personalitatea lui!

Energic, puternic, cu spirit de lider şi rebel, fostul dinamovist şi-a achiziţionat în urmă cu câteva săptămâni o "bijuterie" pe patru roţi care a costat mai bine de 20.000 de euro.

Citeste si: Surpriză colosală de ziua lui Giani Kiriță! Victor Slav și Cătălin Cazacu au intrat peste el în casă, în toiul nopții: „Bă, ați înnebunit?!”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Şi, ca să ştie toată lumea cine este "the king", să nu mai existe niciun dubiu, protagonistul nostru are la plăcuţele de înmatriculare literele "KNG".

Ei bine, în ciuda reputaţiei de "bad boy" şi a cailor putere ai maşinii din dotare, Giani este un şofer prudent care are grijă, pe cât posibil, să nu depăşească viteza legală şi îşi sfătuieşte mereu prietenii şi membrii familiei să fie foarte atenţi la volan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si