Fanii Stelei au văzut cât de mult a îmbătrânit Valentin Ceauşescu. Pe 7 mai, fiul lui Nicolae Ceauşescu a fost invitat la Cercul Militar, la petrecerea dată de Ministerul Apărării, în cinstea jucătorilor care au reușit cea mai mare performanță din istoria fotbalului românesc, cucerirea Cupei Campionilor Europeni din 1986, după finala de la Sevillia, câştigată la penalty-uri împotriva Barcelonei.( vezi cum a băgat groaza Nicolae Ceauşescu în Ilie Năstase)

Cât de mult a îmbătrânit Valentin Ceauşescu. A discutat cu foştii mari fotbalişti ai Stelei

A surprins apariţia lui Valentin Ceauşescu, care a evitat ieşirile în public în ultimii ani. Tocmai pentru că nu a mai fost văzut de foarte multă vreme, Valentin a părut mult îmbătrânit faţă de precedentele sale apariţii. El s-a întreţinut, în special, cu fostul căpitan al Stelei, Tudorel Stoica, şi cu Victor Piţurcă, aceştia fiind prieteni apropiaţi încă din anii 80, când Valentin s-a implicat la Steaua.

Cât de mult a îmbătrânit Valentin Ceauşescu. Ani de zile, s-a bătut pentru recuperarea integrală a averii familiei

Nu mai e un secret cât de mult a îmbătrânit Valentin Ceauşescu. În 2013, după un proces îndelungat, Valentin Ceauşescu a reuşit recuperarea integrală a averii sale, a fratelui şi a părinţilor săi, Elena şi Nicolae Ceauşescu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La proces, Valentin a arătat că, imediat după Revoluţie, procurorii au emis împotriva sa şase ordonanţe preventive prin care s-au pus sechestru pe toate bunurile sale.

În 2005, el a contestat aceste acte procedurale în faţa judecătorilor, iar pe 3 octombrie 2006, Tribunalul Bucureşti i-a dat dreptate.

Această decizie a rămas definitivă, pe 19 aprilie 2007, la Curtea Supremă de Justiţie. De atunci, Valentin a trecut la recuperea tuturor bunurilor, inclusiv prin executarea silită cu ajutorul unui executor judecătoresc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si